Lajme

Thirrje për aplikim: Mobilitet afatgjatë në Hungari

Thirrje për aplikim: Mobilitet afatgjatë në Hungari

Thirrje për aplikim Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpunim me MeOut Group dhe me përkrahjen e Komisionit ...

24 Qershor, 2024
Request for Offer – NARIC Kosova Database Software RFO 002

Request for Offer – NARIC Kosova Database Software RFO 002

Kosova Education Center (KEC) invites interested companies to submit offers for NARIC Kosova – Database Software, RFO 002 If interested, ...

20 Qershor, 2024
Mbledhja e 29-të e Bordit Drejtues të KEC

Mbledhja e 29-të e Bordit Drejtues të KEC

Më 26 prill, u mbajt mbledhja e rregullt vjetore e Bordit Drejtues të KEC. Gjatë mbledhjes, u prezantuan Raporti i ...

28 Prill, 2024
Konferencë për arsimin parauniversitar  “Nga sfidat në ndryshim: Ndërtimi i një sistemi arsimor më të barabartë dhe efektiv”

Konferencë për arsimin parauniversitar “Nga sfidat në ndryshim: Ndërtimi i një sistemi arsimor më të barabartë dhe efektiv”

Me datën 23 Prill 2024 u mbajt Konferenca për arsimin parauniversitar me temën “Nga sfidat në ndryshim: Ndërtimi i një ...

26 Prill, 2024
Rishpallje – Kërkesë për ofertë: Ristrukturimi i oborrit të KEC/Shkolla “Mileniumi i Tretë”

Rishpallje – Kërkesë për ofertë: Ristrukturimi i oborrit të KEC/Shkolla “Mileniumi i Tretë”

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) dhe shkolla Mileniumi i 3-të fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre ...

22 Prill, 2024
Thirrje për aplikim: Mobilitet afatgjatë në Greqi

Thirrje për aplikim: Mobilitet afatgjatë në Greqi

Thirrje për aplikim Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpunim me MeOut Group dhe me përkrahjen e Komisionit ...

5 Mars, 2024
Thirrje për aplikim: Mobilitet afatshkurtër nga Kosova në Slloveni

Thirrje për aplikim: Mobilitet afatshkurtër nga Kosova në Slloveni

Thirrje për aplikim Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpunim me MeOut Group dhe me përkrahjen e Komisionit ...

5 Mars, 2024
Rishpallje-Kërkesë për ofertë: Furnizim me Produkte ushqimore

Rishpallje-Kërkesë për ofertë: Furnizim me Produkte ushqimore

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) dhe shkolla Mileniumi i 3-të fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre ...

13 Shkurt, 2024
FTESË PËR SHPREHJE INTERESI PËRZGJEDHJA E 12 SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN KIST+

FTESË PËR SHPREHJE INTERESI PËRZGJEDHJA E 12 SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN KIST+

Data e publikimit 20.06.23 Për projektin KIST+                          KIST+ (Kosovo Innovation Social Transformation Plus/ Transformimi shoqëror inovativ në Kosovë)  është ...

20 Qershor, 2023
FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN AADA

FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN AADA

Për projektin AADA AADA (Action Against Discrimination for All / Veprimi kundër diskriminimit për të gjithë)  është projekt trevjeçar që ...

7 Shkurt, 2023
THIRRJE PËR APLIKIM: MOBILITET AFATSHKURTËR NË GREQI

THIRRJE PËR APLIKIM: MOBILITET AFATSHKURTËR NË GREQI

Mobilitet afatshkurtër në Greqi  7 maj – 3 qershor 2023 Thirrje për aplikim Qendra për Arsim e Kosovës – KEC ...

7 Shkurt, 2023
Shkolla verore: Dokukids 2022

Shkolla verore: Dokukids 2022

Gjatë shkollës verore të organizuar nga projekti KIST prej 25-29 korrik 2022 në ITP Prizren, fëmijët e klasave VII-IX patën ...

1 Gusht, 2022
Supply with electronic and ICT equipment for Kosovo Accreditation Agency (KAA)

Supply with electronic and ICT equipment for Kosovo Accreditation Agency (KAA)

Request for offer Kosova Education Center (KEC) invites interested companies to submit offers for: Supply with electronic and ICT equipment ...

26 Korrik, 2022
Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit në mes të Universitetit të IOWA dhe KEC

Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit në mes të Universitetit të IOWA dhe KEC

Sot në ambientet e KEC, në një ceremoni rasti, u nënshkrua Marrëveshja e Mirëkuptimit në mes Universitetit të IOWA-s dhe ...

5 Korrik, 2022
Gëzuar 1 Qershori!

Gëzuar 1 Qershori!

Përmes aktiviteteve të ndryshme kreative si lojëra, këndim, recitim, vallëzim, shfaqje baleti, maskota me personazhe të preferuara të fëmijëve si ...

1 Qershor, 2022
FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E 10 SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN KIST

FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E 10 SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN KIST

Për projektin KIST KIST (Kosovo Innovative Social Transformation / Transformimi shoqëror inovativ në Kosovë)  është projekt njëvjeçar që do të ...

25 Maj, 2022
Ceremonia e fillimit zyrtar të projektit “MJEDIS I DIGJITALIZUAR SHKOLLOR PËR TË MBËSHTETUR MËSIMDHËNËSIT DHE NXËNËSIT PËR TË MËSUAR GJATË TËRË JETËS”

Ceremonia e fillimit zyrtar të projektit “MJEDIS I DIGJITALIZUAR SHKOLLOR PËR TË MBËSHTETUR MËSIMDHËNËSIT DHE NXËNËSIT PËR TË MËSUAR GJATË TËRË JETËS”

Sot, në prani të përfaqësuesve të UNICEF, drejtorëve të shkollave përfituese dhe stafit nga Qendra për Arsim e Kosovës u ...

27 Prill, 2022
Ri-shpallje: Kërkesë për ofertë – Shërbime të përkthimit

Ri-shpallje: Kërkesë për ofertë – Shërbime të përkthimit

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për:  Shërbime të përkthimit Të ...

22 Prill, 2022
Request for quotation

Request for quotation

Kosova Education Center (KEC), a national NGO, in partnership with FHI 360 and Crimson Capital Corp. is managing the “After ...

16 Mars, 2022
Ftesë për shkolla fillore dhe të mesme të ulëta për pjesëmarrje në projekt

Ftesë për shkolla fillore dhe të mesme të ulëta për pjesëmarrje në projekt

Projekti “Mjedis shkollor i digjitalizuar që përkrah të nxënit tërëjetësor për mësimdhënës dhe nxënës”,  i cili zbatohet nga Qendra për ...

28 Shkurt, 2022
Kërkesë për ofertë: Shërbime teknike të realizimit të podkasteve me tema nga fusha e arsimit

Kërkesë për ofertë: Shërbime teknike të realizimit të podkasteve me tema nga fusha e arsimit

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për:  Ofrimi i pajisjeve teknike, ...

24 Shkurt, 2022
Request for Proposal : Production of short videos 

Request for Proposal : Production of short videos 

Request for Proposal Kosova Education Center (KEC), a national NGO, in partnership with FHI 360 and Crimson Capital Corp. is ...

22 Shkurt, 2022
Thirrje për aplikim: Mobilitete afatshkurtra dhe afatgjate nga Kosova në Slloveni

Thirrje për aplikim: Mobilitete afatshkurtra dhe afatgjate nga Kosova në Slloveni

Të lidhur përmes mobilitetit Mobilitete afatshkurtra dhe afatgjate nga Kosova në Slloveni Lendava, Slloveni 24 prill – 21 maj 2022 ...

4 Shkurt, 2022
Kërkesë për ofertë: Furnizim me naftë për ngrohje

Kërkesë për ofertë: Furnizim me naftë për ngrohje

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për:  Furnizim me naftë për ...

23 Nëntor, 2021
FTESË PËR PJESËMARRJE: Trajnimi për përfaqësues të OShC dhe shkollave me tematikën Edukimi për Qytetari Aktive dhe të Drejta të Njeriut

FTESË PËR PJESËMARRJE: Trajnimi për përfaqësues të OShC dhe shkollave me tematikën Edukimi për Qytetari Aktive dhe të Drejta të Njeriut

   Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpunim me Dvv International – Zyra në Kosovë, organizon Trajnimin për ...

17 Nëntor, 2021
Request for Quotation: IT Equipment

Request for Quotation: IT Equipment

Kosova Education Center (KEC), a national NGO, in partnership with FHI 360 and Crimson Capital Corp. is managing the “After ...

1 Nëntor, 2021
Kërkesë për ofertë: Furnizim me produkte ushqimore

Kërkesë për ofertë: Furnizim me produkte ushqimore

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) dhe shkolla Mileniumi i 3-të fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre ...

26 Tetor, 2021
Kërkesë për ofertë: Furnizim me material për zyrë dhe material shkollor

Kërkesë për ofertë: Furnizim me material për zyrë dhe material shkollor

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) dhe shkolla Mileniumi i 3-të fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre ...

26 Tetor, 2021
Kërkesë për ofertë: Furnizim me materiale sanitare

Kërkesë për ofertë: Furnizim me materiale sanitare

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) dhe shkolla Mileniumi i Tretë fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre ...

26 Tetor, 2021
Emërimi i drejtorit ekzekutiv të ri të Qendrës për Arsim e Kosovës (KEC)

Emërimi i drejtorit ekzekutiv të ri të Qendrës për Arsim e Kosovës (KEC)

Më 6 tetor 2021, u mbajt mbledhja e rregullt e Bordit Drejtues të KEC, në të cilën bordi emëroi z. ...

7 Tetor, 2021
Appointment of the new executive director of the Kosova Education Center (KEC)

Appointment of the new executive director of the Kosova Education Center (KEC)

On October 6, 2021, the regular meeting of the Executive Board of KEC was held, in which the Board appointed ...

7 Tetor, 2021
FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E PESË SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN ARISE

FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E PESË SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN ARISE

Për projektin ARISE ARISE (Action for Reducing Inequalities in Education / Iniciativa për zvogëlimin e pabarazive në arsim)  është një ...

30 Gusht, 2021
LETËR FALËNDERIMI

LETËR FALËNDERIMI

LETËR FALËNDERIMI |me rastin e përfundimit të vitit shkollor 2020-2021|   Të dashur nxënës, Të dashur mësimdhënës, Të dashur bashkëpunëtorë ...

2 Korrik, 2021
Thirrje për pjesëmarrje në Koalicionin Kombëtar në kuadër të projektit ARISE

Thirrje për pjesëmarrje në Koalicionin Kombëtar në kuadër të projektit ARISE

Për projektin ARISE: ARISE (Action for Reducing Inequalities in Education / Iniciativa për zvogëlimin e pabarazive në arsim)  është një ...

21 Maj, 2021
Editorial: Arsimi në Kosovë gjatë pandemisë COVID-19

Editorial: Arsimi në Kosovë gjatë pandemisë COVID-19

Editoriali mbi temën “Arsimi në Kosovë gjatë Pandemisë COVID-19” është përgatitur bazuar në diskutimin me të njëjtën temë të organizuar ...

23 Prill, 2021
Announcement: Change in KEC management

Announcement: Change in KEC management

Yesterday, on April 5 2021, the Executive Board of the Kosova Education Center (KEC) accepted the resignation of Mr. Dukagjin ...

6 Prill, 2021
Njoftim: Ndryshim në menaxhmentin e KEC

Njoftim: Ndryshim në menaxhmentin e KEC

Dje, më 5 prill 2021, gjatë mbledhjes së Bordit Drejtues të Qendrës për Arsim të Kosovës (KEC) është aprovuar dorëheqja ...

6 Prill, 2021
KËRKESË PËR OFERTË

KËRKESË PËR OFERTË

Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë dhe individët e interesuar të paraqesin ofertat e tyre ...

12 Shkurt, 2021
Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për:  Furnizim ...

11 Dhjetor, 2020
Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) , fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për: ...

9 Dhjetor, 2020
Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë  Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për: Shërbime ...

9 Dhjetor, 2020
Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) , fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për: ...

23 Tetor, 2020
Thirrje për pjesëmarrje në projektin “Fuqizimi i të rinjve për një të ardhme paqësore, prosperuese dhe të qëndrueshme në Kosovë”

Thirrje për pjesëmarrje në projektin “Fuqizimi i të rinjve për një të ardhme paqësore, prosperuese dhe të qëndrueshme në Kosovë”

Projekti “Fuqizimi i të rinjve për një të ardhme paqësore, prosperuese dhe të qëndrueshme në Kosovë”,  i cili zbatohet nga ...

23 Shtator, 2020
KEC is recertified for ISO 9001:2015

KEC is recertified for ISO 9001:2015

Over the past three years, Kosova Education Center (KEC) has continued to work on implementation of quality management system in ...

27 Gusht, 2020
KEC ricertifikohet për ISO 9001:2015

KEC ricertifikohet për ISO 9001:2015

Përgjatë tri viteve të kaluara, Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) ka vazhduar të punojë në implementimin dhe avancimin e ...

27 Gusht, 2020
Thirrje për Pjesëmarrje në projektin ARISE

Thirrje për Pjesëmarrje në projektin ARISE

Thirrje për Pjesëmarrje në projektin ARISE (Action for Reducing Inequalities in Education / Iniciativa për zvogëlimin e pabarazive në arsim) ...

19 Gusht, 2020
Ceremonia virtuale e certifikimit të pjesëmarrësve të trajnimit të parë online

Ceremonia virtuale e certifikimit të pjesëmarrësve të trajnimit të parë online

Sot është organizuar ceremonia virtuale e certifikimit të 31 pjesëmarrësve të trajnimit “Zgjidhja e konflikteve dhe ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve” i ...

10 Prill, 2020
Online certification ceremony for participants of the first online training

Online certification ceremony for participants of the first online training

Today, the online certification ceremony of 31 participants of the training “Conflict resolution and mediation between peers”, held online for ...

10 Prill, 2020
Trajnimi i parë online!

Trajnimi i parë online!

Po mbahet trajnimi i parë online “Zgjidhja e konflikteve / Ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve” me mësimdhënës në kuadër të projektit “Fuqizimi ...

30 Mars, 2020
The first online training!

The first online training!

The first online training “Conflict Resolution/Mediation between peers” has started with teachers within the project “Empowering young people for a ...

30 Mars, 2020
NJOFTIM

NJOFTIM

Për shkak të situatës emergjente të krijuar nga Coronavirusi (COVID-19), nga e hëna, më 16 mars 2020, punonjësit e Qendrës ...

14 Mars, 2020
ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT

Due to the emergency situation caused by Coronavirus (COVID-19), from Monday, 16 March 2020, the staff of the Kosova Education ...

14 Mars, 2020
UDHËRRËFYESI BASHKËPUNIMI SHQIPËRI – KOSOVË NË SEKTORIN E ARSIMIT

UDHËRRËFYESI BASHKËPUNIMI SHQIPËRI – KOSOVË NË SEKTORIN E ARSIMIT

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) në bashkëpunim me Qendrën Shqiptare të Asistencës Arsimore (QSHAA) ka publikuar “Udhërrëfyesin e bashkëpunimit ...

20 Shkurt, 2020
Rector’s Conference

Rector’s Conference

On the occasion of the 50th Anniversary of the University of Prishtina, a Rectors’ Conference was organized on the topic ...

14 Shkurt, 2020
Konferenca e rektorëve

Konferenca e rektorëve

Me rastin e shënimit të 50 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës, u organizua konferenca e rektorëve me temë ...

14 Shkurt, 2020
Takimi i Komitetit Drejtues të Projektit “Përgatitja e mësuesve të ardhshëm: Edukimi për Demokracinë dhe të Drejtat e Njeriut”

Takimi i Komitetit Drejtues të Projektit “Përgatitja e mësuesve të ardhshëm: Edukimi për Demokracinë dhe të Drejtat e Njeriut”

Me datat 06-07 shkurt u mbajt takimi dytë i Komitetit Drejtues të Projektit “Përgatitja e mësuesve të ardhshëm: Edukimi për ...

7 Shkurt, 2020
Second Steering Committee Meeting of the project “Preparing future teachers in the Western Balkan: Educating for Democracy & Human Rights”

Second Steering Committee Meeting of the project “Preparing future teachers in the Western Balkan: Educating for Democracy & Human Rights”

During the dates 06-07  February,  Second Steering Committee Meeting of the project “Preparing future teachers in the Western Balkan: Educating ...

7 Shkurt, 2020
Konferenca: “Mbrojtja e të drejtave të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian”

Konferenca: “Mbrojtja e të drejtave të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian”

Ekipi i projektit “Zhvillim dhe përparim për të gjithë – KOSINT 2020” ka organizuar konferencën për “Mbrojtjen e të drejtave ...

27 Janar, 2020
Conference: “Protecting the rights of Roma, Ashkali and Egyptian communities”

Conference: “Protecting the rights of Roma, Ashkali and Egyptian communities”

The “Development and Prosperity for All – KOSINT 2020” project team organized the conference on “Protection of the Rights of ...

27 Janar, 2020
Ngjarja përmbyllëse e projektit KEEN

Ngjarja përmbyllëse e projektit KEEN

Projekti i financuar nga Bashkimi Evropian “Rrjeti i Kosovës për Arsim dhe Punësim – KEEN” organizoi ngjarjen përmbyllëse të projektit, ...

20 Janar, 2020
KEEN project closing ceremony

KEEN project closing ceremony

The European Union funded project “Kosovo Education and Employment Network – KEEN” organized the closing event of the project, where ...

20 Janar, 2020
Përurimi i hapësirave krijuese në Viti dhe Ferizaj

Përurimi i hapësirave krijuese në Viti dhe Ferizaj

Gjatë muajit tetor 2019, Programi “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt” ka organizuar ceremonitë e përurimit të hapësirave krijuese në ...

28 Tetor, 2019
Vizita e delegacionit të Zyrës së BE-së në qendrën mësimore në Fushë Kosovë

Vizita e delegacionit të Zyrës së BE-së në qendrën mësimore në Fushë Kosovë

Një delegacion i Zyrës së BE-së në Kosovë i prirë nga Zëvendësshefi i Zyrës së BE/Përfaqësues Special i BE, Riccardo ...

25 Tetor, 2019
The visit of EU Office Delegation to the Learning Center in Fushe Kosove / Kosovo Polje

The visit of EU Office Delegation to the Learning Center in Fushe Kosove / Kosovo Polje

A delegation of the EU Office in Kosovo led by the Deputy Head of the EU Office / EU Special ...

25 Tetor, 2019
NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTIT EU SIMRAES 2

NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTIT EU SIMRAES 2

Projekti EU SIMRAES 2 i cili është implementuar për më shumë se tre vjet e gjysmë, po përmbyllet me sukses. ...

24 Tetor, 2019
EU SIMRAES 2 PROJECT CLOSING CEREMONY

EU SIMRAES 2 PROJECT CLOSING CEREMONY

The EU SIMRAES 2 project, implemented for more than three and a half years, has been successfully completed. On October ...

24 Tetor, 2019
Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë  Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për:  Lot ...

11 Tetor, 2019
Rezultatet e projektit, “Promovimi dhe Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijës”

Rezultatet e projektit, “Promovimi dhe Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijës”

Rezultatet e projektit, “Promovimi dhe Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijës”, projekt i financuar nga BE-ja dhe i implementuar nga ...

26 Shtator, 2019
Renovimi i klasës parapërgatitore në shkollën fillore “Lekë Dukagjini” në Prizren

Renovimi i klasës parapërgatitore në shkollën fillore “Lekë Dukagjini” në Prizren

Të gjithë duhet të kenë një mundësi për të mësuar në një mjedis pozitiv, të shijojnë procesin e të mësuarit ...

11 Shtator, 2019
Vizita e studentëve dhe profesorëve nga Universiteti i Cyrihut për përgatitjen e mësuesve PHZH (Pädagogische Hochschule), në Qendrën për Arsim të Kosovës

Vizita e studentëve dhe profesorëve nga Universiteti i Cyrihut për përgatitjen e mësuesve PHZH (Pädagogische Hochschule), në Qendrën për Arsim të Kosovës

Një grup i studentëve dhe profesorëve nga Universiteti i Cyrihut për përgatitjen e mësuesve PHZH (Pädagogische Hochschule) vizituan Qendrën për ...

4 Shtator, 2019
Shkolla verore 3-ditëshe për mësimdhënës të gjimnazeve partnere

Shkolla verore 3-ditëshe për mësimdhënës të gjimnazeve partnere

Në kuadër të Programit “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt”-ASSET, po mbahet shkolla verore 3-ditëshe për mësimdhënës të gjimnazeve partnere. ...

22 Gusht, 2019
Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë

Programi (After School Support for Teens ASSET) Përkrahje adoleshentëve pas mësimit të rregullt është një projekt në përkrahje të arsimit ...

22 Gusht, 2019
Përurimi i Hapësirave Krijuese

Përurimi i Hapësirave Krijuese

Gjatë muajit qershor, në kuadër të Programit “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt”- ASSET, janë përuruar Hapësirat Krijuese –“Makerspace” në ...

24 Qershor, 2019
“Sfida e Dizajnit 2019” dhe ekspozita e teknologjisë arsimore.

“Sfida e Dizajnit 2019” dhe ekspozita e teknologjisë arsimore.

Programi i USAID-it “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt”- ASSET dhe Fondacioni IPKO (IF) organizojnë përmbylljen e garës “Sfida e ...

18 Qershor, 2019
Pensionimi i parakohshëm për shkaqe shëndetësore: Rasti i mësimdhënësve

Pensionimi i parakohshëm për shkaqe shëndetësore: Rasti i mësimdhënësve

Sot, Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Rrjeti i Kosovës për ...

20 Mars, 2019
Prezantimi i raportit Zbatimi i masave për promovimin e punësimit të pjesëtarëve të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian në vitin 2018

Prezantimi i raportit Zbatimi i masave për promovimin e punësimit të pjesëtarëve të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian në vitin 2018

Sot në kuadër të projektit u bë Prezantimi i raportit Zbatimi i masave për promovimin e punësimit të pjesëtarëve të ...

1 Shkurt, 2019
Ndahen çmimet vjetore për tregimet më të mira në media, në fushën e mbrojtjes dhe të drejtave të fëmijëve

Ndahen çmimet vjetore për tregimet më të mira në media, në fushën e mbrojtjes dhe të drejtave të fëmijëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, në bashkëpunim me Qendrën për Arsim e Kosovës – KEC ...

21 Dhjetor, 2018
Annual prizes are awarded for the best media stories of protection and promotion of children’s rights

Annual prizes are awarded for the best media stories of protection and promotion of children’s rights

Coalition of NGOs for the Protection of Children in Kosovo – KOMF, in cooperation with Kosovo Education Center – KEC ...

21 Dhjetor, 2018
mbahet kursi i parë i Vlerësimit Formativ për mësimdhënësit e shkollave partnere të Programit ASSET

mbahet kursi i parë i Vlerësimit Formativ për mësimdhënësit e shkollave partnere të Programit ASSET

Po mbahet kursi i parë i Vlerësimit Formativ për mësimdhënësit e shkollave partnere të Programit “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të ...

15 Dhjetor, 2018
The first Formative Evaluation Course for partner schools teachers of the “After School Support for Teens” – ASSET

The first Formative Evaluation Course for partner schools teachers of the “After School Support for Teens” – ASSET

The first Formative Evaluation Course for partner schools teachers of the “After School Support for Teens” – ASSET, funded by ...

15 Dhjetor, 2018
Prezantohet raporti “Ndikimi i procesit të akreditimit në sigurimin e cilësisë në arsimin e lartë në Kosovë

Prezantohet raporti “Ndikimi i procesit të akreditimit në sigurimin e cilësisë në arsimin e lartë në Kosovë

Sot, në kuadër të projektit Kosovo Education and Employment Network – KEEN i financuar nga European Union Kosovo, u prezantua raporti “Ndikimi ...

29 Nëntor, 2018
Shënjohet 20 Nëntori- Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Shënjohet 20 Nëntori- Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Sot, në lokalet e Qendrës për Arsim të Kosovës – KEC u mbajtën aktivitete me fëmijë për të shënuar 20 ...

20 Nëntor, 2018
20 November – International Children’s Day.

20 November – International Children’s Day.

  Today, in the premises of the Kosova Education Center – KEC  various activities with children were held to mark the ...

20 Nëntor, 2018
Trajnimi “Ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve”

Trajnimi “Ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve”

Qendra për Arsim e Kosovës – KEC dhe forumZFD – Kosovo Program janë duke e mbajtur trajnimin “Ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve”, ku pjesëmarrës ...

19 Nëntor, 2018
“Peer Mediation” Training

“Peer Mediation” Training

Kosovo Education Center – KEC and forumZFD – Kosovo Programs are holing the”Peer mediation” training, where students and teachers from ...

19 Nëntor, 2018
KONKURS PËR GAZETARË

KONKURS PËR GAZETARË

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, në bashkëpunim me forumZFD dhe Qendrën për Arsim të ...

5 Nëntor, 2018
Programi ASSET i USAID dhe Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj nënshkruajn marrëveshjen e bashkëpunimit

Programi ASSET i USAID dhe Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj nënshkruajn marrëveshjen e bashkëpunimit

Programi “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt”- ASSET i financuar nga USAID Kosovo dhe Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj kanë nënshkruar ...

2 Nëntor, 2018
USAID Program ASSET and Gymnasium “Kuvendi i Arberit” in Ferizaj sign the co-operation agreement

USAID Program ASSET and Gymnasium “Kuvendi i Arberit” in Ferizaj sign the co-operation agreement

  The USAID funded Program “After School Support for Teens” and Gymnasium “Kuvendi i Arbërit” in Ferizaj have signed a ...

2 Nëntor, 2018
Dita Ndërkombëtare e Vajzës

Dita Ndërkombëtare e Vajzës

Për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Vajzës, 30 vajza nga 5 komuna të Kosovës janë duke u mbështetur, fuqizuar dhe ...

11 Tetor, 2018
International Girl Child Day

International Girl Child Day

To mark the International Girl Child Day, 30 girls  from 5 municipalities are being supported, empowered and motivated by today’s ...

11 Tetor, 2018
Akademia e Kosovës për Demokracinë dhe të Drejtat e Njeriut

Akademia e Kosovës për Demokracinë dhe të Drejtat e Njeriut

Filloi Akademia e Kosovës për Demokracinë dhe të Drejtat e Njeriut, një program trajnimi që ka për qëllim forcimin e ...

29 Shtator, 2018
Kosovo Academy for Democracy and Human Rights

Kosovo Academy for Democracy and Human Rights

The Kosovo Academy for Democracy and Human Rights started a training program that aims strengthening democratic culture in Kosovo schools ...

29 Shtator, 2018
Trajnimi avancues i programit FACE

Trajnimi avancues i programit FACE

U mbajt trajnimi avancues i programit FACE (Family and Children in Education), nga trajnerët të Universitetit të Cyrrihut IPE-PHZH në ...

28 Shtator, 2018
Advanced training of FACE Program

Advanced training of FACE Program

An advanced training the FACE Program (Family and Children in Education) program was held by the trainers of the University ...

28 Shtator, 2018
Vizitat studimore të projektit PPCR në Shqipëri dhe Maqedoni

Vizitat studimore të projektit PPCR në Shqipëri dhe Maqedoni

Në kuadër të Projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Promovimi dhe Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijës – PPCR” dhe ...

28 Shtator, 2018
Study Visits in Albania and Macedonia within PPCR Project

Study Visits in Albania and Macedonia within PPCR Project

The European Union funded Project “Promoting and Protecting Child Rights – PPCR” which is  implemented by Kosova Education Center (KEC) ...

28 Shtator, 2018
Prezantimi i studimit- “Gjetjet nga rezultatet e testit PISA 2015”.

Prezantimi i studimit- “Gjetjet nga rezultatet e testit PISA 2015”.

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) në kuadër të Projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “ Kosovo Education and Employment Network ...

21 Shtator, 2018
Study Prezantation “Findings from the PISA 2015 test results “

Study Prezantation “Findings from the PISA 2015 test results “

Kosovo Education Center (KEC) within the EU-funded project “Kosovo Education and Employment Network (KEEN)” presented today the study “Impact of ...

21 Shtator, 2018
Shpërndarja e pakove shkollore për nxënësit e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian

Shpërndarja e pakove shkollore për nxënësit e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian

Përfundoi procesi i shpërndarjes së pakove shkollore për nxënësit e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian. Shpërndarja është bërë në kuadër ...

17 Shtator, 2018
Distribution of school packages for students of Roma, Ashkali and Egyptian communities

Distribution of school packages for students of Roma, Ashkali and Egyptian communities

The process of distributing school packages for students of Roma, Ashkali and Egyptian communities was completed. The distribution was made ...

17 Shtator, 2018
Ditën Ndërkombëtare e Shkrim-Leximit

Ditën Ndërkombëtare e Shkrim-Leximit

Për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Shkrim-Leximit, Qendra për Arsim e Kosovë- KEC organizoi aktivitete me fëmijët e SOS Fshatit ...

7 Shtator, 2018
International Literacy Day

International Literacy Day

To mark the International Literacy Day, Kosova Education Center – KEC organized activities with SOS Village children highlighting the importance ...

7 Shtator, 2018
Filloi Shkolla Verore, e organizuar në kuadër të Programit ASSET

Filloi Shkolla Verore, e organizuar në kuadër të Programit ASSET

Sot në Gjimnazin “Xhevdet Doda” filloi Shkolla Verore, e organizuar në kuadër të Programit të USAID Kosovo “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të ...

23 Gusht, 2018
“Summer School” organized through ASSET Program has begun

“Summer School” organized through ASSET Program has begun

Today, at the “Xhevdet Doda” Gymnasium, the Summer School organized through the USAID Program “After School Support for Teens” (ASSET). ...

23 Gusht, 2018
Programi ASSET zgjeron aktivitetet edhe në dy shkolla të tjera

Programi ASSET zgjeron aktivitetet edhe në dy shkolla të tjera

Nga sot, programi i USAID-it After School Support for Teens -ASSET do të zgjerojë aktivitetet edhe në gjimnazet “Xhavit Ahmeti” ...

2 Gusht, 2018
ASSET Program extends its activities in two additional gymnasiums

ASSET Program extends its activities in two additional gymnasiums

From today on, USAID’s After School Support for Teens- ASSET Program will extend its activities in upper secondary schools “Xhavit ...

2 Gusht, 2018
“Këndet e ëndrrave”

“Këndet e ëndrrave”

“Kjo video është një tregim i disa vullnetarëve që krijojnë ambiente të punës të pajisura me mjete të nevojshme pune ...

26 Korrik, 2018
“Dream Corners”

“Dream Corners”

“This video tells a story of some volunteers who create working environments known as called “Dreams Corners” which are equipped ...

26 Korrik, 2018
Konferenca “Mësimdhënia digjitale – Perspektiva e së ardhmes”

Konferenca “Mësimdhënia digjitale – Perspektiva e së ardhmes”

Sot, u mbajt Konferenca “Mësimdhënia digjitale – Perspektiva e së ardhmes” në kuadër të projektit “Më mëso mua” (School Me). ...

28 Qershor, 2018
“E-Learning- Future Perspective” Conference

“E-Learning- Future Perspective” Conference

Today, “E-Learning – Future Perspective” conference was held within the project “School Me”. Kosova Education Center – KEC in cooperation ...

28 Qershor, 2018
Lidhja e Shkollave me Biznese në kuadër të ASSET

Lidhja e Shkollave me Biznese në kuadër të ASSET

Në kuadër të Programit të financuar nga USAID “Përkrahje Adoleshentëve pas mësimit të rregullt – ASSET” filloi zbatimi i aktivitetit ...

26 Qershor, 2018
“School-Business links” activity within ASSET Program

“School-Business links” activity within ASSET Program

The activity “School-Business links” started within the USAID funded Project After School Support for Teens – ASSET. Donika Gjini and ...

26 Qershor, 2018
Konferenca përmbyllëse e projektit “Parandalimi i dhunës ndaj fëmijëve”

Konferenca përmbyllëse e projektit “Parandalimi i dhunës ndaj fëmijëve”

Konferenca përmbyllëse e projektit “Parandalimi i dhunës ndaj fëmijëve” ku po bëhet prezantimi i rezultateve të projektit dhe rekomandimeve për ...

21 Qershor, 2018
The closing conference of the project “Prevention of violence against children”

The closing conference of the project “Prevention of violence against children”

The closing Conference of the “Prevention of Violence against Children” project is being held, where project results and recommendations for ...

21 Qershor, 2018
Aktivitete për 1 Qershorin-Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Aktivitete për 1 Qershorin-Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Për të shënuar 1 Qershorin, Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, po zhvillohen aktivitete të shumta në kuadër të projekteve të implementuara ...

1 Qershor, 2018
1st of June activities- International Children’s Day

1st of June activities- International Children’s Day

To mark 1st of June, International Children’s Day, numerous activities are being carried out within the projects implemented by the ...

1 Qershor, 2018
vlerësimi i projekteve shkollore të projektit “Më mëso mua”

vlerësimi i projekteve shkollore të projektit “Më mëso mua”

Po bëhet vlerësimi i projekteve shkollore të 21 shkollave përfituese të projektit “Më mëso mua”, të cilat kanë marrë pjesë ...

31 Maj, 2018
“School me” project evaluations

“School me” project evaluations

Evaluation of the school projects of 21 beneficiary schools of the project “School me”, which took part in a form ...

31 Maj, 2018
Filloi aktiviteti “Lidhja e Shkollave me Biznese”në kuadër të Programit ASSET

Filloi aktiviteti “Lidhja e Shkollave me Biznese”në kuadër të Programit ASSET

Filloi aktiviteti “Lidhja e Shkollave me Biznese” në kuadër të Programit ASSET të USAID Kosovo “After School Support for Teens” (Përkrahje adoleshentëve ...

31 Maj, 2018
“Schools-Business Links” activity started within the ASSET Program

“Schools-Business Links” activity started within the ASSET Program

The “Schools-Business links” activity started within the “After School Support for Teens” a USAID funded Program, whereby the agreements between ...

31 Maj, 2018
Kampanja: Arsim Cilësorë për një të ardhme të ndritshme

Kampanja: Arsim Cilësorë për një të ardhme të ndritshme

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë është duke organizuar Kampanjën e Edukimit me temën: “ARSIM CILËSOR PËR NJË TË ARDHME ...

28 Maj, 2018
“QUALITATIVE EDUCATION FOR A DIFFERENT FUTURE” Campaign

“QUALITATIVE EDUCATION FOR A DIFFERENT FUTURE” Campaign

The European Union Office in Kosovo is organizing a Education Campaign with the theme: “QUALITATIVE EDUCATION FOR A DIFFERENT FUTURE.” ...

28 Maj, 2018
HAPET “MAKERSPACE” I PARË NË GJAKOVË

HAPET “MAKERSPACE” I PARË NË GJAKOVË

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Greg Delawie, vizitoi Gjimnazin “Hajdar Dushi” në Gjakovë me rastin e ...

16 Prill, 2018
THE LAUNCHING OF THE FIRST “MAKERSPACE” IN GJAKOVA

THE LAUNCHING OF THE FIRST “MAKERSPACE” IN GJAKOVA

The Ambassador of the United States of America to Kosovo, Greg Delawie, visited the “Hajdar Dushi” High School in Gjakova ...

16 Prill, 2018
Trajnimet për të drejtat e fëmijës dhe ndërmjetësimin në mes bashkëmoshatarëve

Trajnimet për të drejtat e fëmijës dhe ndërmjetësimin në mes bashkëmoshatarëve

Në kuadër të projektit Promoting and Protecting Children’s Rights-PPCR, të financuar nga BE dhe të menaxhuar nga Zyra e BE-së në ...

10 Prill, 2018
Tryeza e Diskutimit “Adresimi i dhunës përmes internetit në shkolla”, në kuadër të Javës për Internet të Sigurt

Tryeza e Diskutimit “Adresimi i dhunës përmes internetit në shkolla”, në kuadër të Javës për Internet të Sigurt

Sot u mbajt Tryeza e Diskutimit me temën: “Adresimi i dhunës përmes internetit në shkolla”, në kuadër të Javës për ...

6 Shkurt, 2018
NJOFTIM

NJOFTIM

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) ju uron Vitin e Ri 2018! Ju njoftojmë se zyra jonë do të jetë ...

29 Dhjetor, 2017
ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT

Kosova Education Center (KEC) wishes you a Happy New Year. We would like to inform you that our office will ...

29 Dhjetor, 2017
Çmimet vjetore për artikujt dhe reportazhet më të mira në media që trajtuan temën e mbrojtjes dhe të drejtave të fëmijës në Kosovë për vitin 2017

Çmimet vjetore për artikujt dhe reportazhet më të mira në media që trajtuan temën e mbrojtjes dhe të drejtave të fëmijës në Kosovë për vitin 2017

Sot, u ndanë çmimet vjetore për artikujt dhe reportazhet më të mira në media që trajtuan temën e mbrojtjes dhe ...

19 Dhjetor, 2017
Annual awards for articles and best 2017 media reports addressing the topic of child protection and child rights in Kosovo

Annual awards for articles and best 2017 media reports addressing the topic of child protection and child rights in Kosovo

Today, the best 2017 media articles and reports that dealt with the topic of child protection and child rights in ...

19 Dhjetor, 2017
Salloni i së Martës: Çfarë duhet e nuk po ju mësojmë nxënësve tanë në shkolla?

Salloni i së Martës: Çfarë duhet e nuk po ju mësojmë nxënësve tanë në shkolla?

Të martën më 14 Nëntor 2017, u mbajt Salloni i së martes me temën: “Çfarë duhet e nuk po ju mësojmë nxënësve tanë ...

16 Nëntor, 2017
What should we be teaching but we are not teaching our pupils in schools?

What should we be teaching but we are not teaching our pupils in schools?

On Tuesday, November 14th 2017, the Tuesday Salon was held on the topic: “What should we be teaching but we are ...

16 Nëntor, 2017
Filloi monitorimi i zbatimit të projektit “Më mëso mua”

Filloi monitorimi i zbatimit të projektit “Më mëso mua”

Gjatë muajit nëntor ka filluar të realizohet monitorimi i zbatimit të projektit “Më mëso mua” në 20 shkolla të Kosovës. ...

9 Nëntor, 2017
tryezë diskutimi lidhur me temën e mos përfshirjes së komunitetit egjiptian në Strategji

tryezë diskutimi lidhur me temën e mos përfshirjes së komunitetit egjiptian në Strategji

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC), në kuadër të projekteve Kosovo Education and Employment Network – KEEN dhe Kosovo Integration Initiative-KOSINT 2020, sot ...

6 Tetor, 2017
KEC certifikohet për ISO 9001:2015

KEC certifikohet për ISO 9001:2015

Pas një vit pune intensive në implementimin e sistemit për menaxhimin e cilësisë, Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) përmbush ...

25 Korrik, 2017
KEC is certified for ISO 9001:2015

KEC is certified for ISO 9001:2015

After one year of intensive work in implementing the quality management system, Kosova Education Center (KEC) meets the requirements of ...

25 Korrik, 2017
Konferenca përmbyllëse “Edukimi për Ndërmarrësi”

Konferenca përmbyllëse “Edukimi për Ndërmarrësi”

Qendra për Arsim e Kosovës -KEC, organizoi Konferencën përmbyllëse “Edukimi për Ndërmarrësi” në kuadër të projektit për Ndermarrësi, projekt i ...

17 Maj, 2017
Në kuadër të projektit “EU-SIMRAES II” po mbahen 2 grupe të trajnimit “Edukimi për të Drejtën Shoqërore (EDSh)”

Në kuadër të projektit “EU-SIMRAES II” po mbahen 2 grupe të trajnimit “Edukimi për të Drejtën Shoqërore (EDSh)”

Në kuadër të projektit “EU-SIMRAES II” po mbahen 2 grupe të trajnimit “Edukimi për të Drejtën Shoqërore (EDSh) për mësimdhënës ...

12 Shkurt, 2017
nënshkruhen marrëveshjet dhe kontratat me mësimdhënësit fitues Në kuadër të projektit “Kosovision Contest”

nënshkruhen marrëveshjet dhe kontratat me mësimdhënësit fitues Në kuadër të projektit “Kosovision Contest”

Në kuadër të projektit Kosovision Contest, kanë filluar takimet me mësimdhënësit fitues të këtij raundi. Në këto takime nënshkruhen marrëveshjet ...

6 Shkurt, 2017
Kryetari i Komunës së Prizrenit, z. Ramadan Muja, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e projektit “KEEN”

Kryetari i Komunës së Prizrenit, z. Ramadan Muja, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e projektit “KEEN”

Kryetari i Komunës së Prizrenit, z. Ramadan Muja, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e projektit “Rrjeti i Kosovës për ...

25 Janar, 2017
Filluan trajnimet e mësimdhënësve për fazën e dytë të projektit “Kosovision Contest”

Filluan trajnimet e mësimdhënësve për fazën e dytë të projektit “Kosovision Contest”

Në kuadër të projektit “Kosovision Contest”, kanë filluar trajnimet e mësimdhënësve të cilët vazhdojnë realizimin e projekteve të tyre në ...

25 Janar, 2017
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Komunës së Ferizajit dhe “KEEN”

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Komunës së Ferizajit dhe “KEEN”

Kryetari i Komunës së Ferizajit, z. Muharrem Sfarqa, ka nënshkruar marrëveshjet e bashkëpunimit në mes të Komunës së Ferizajit dhe ...

25 Janar, 2017
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Komunës së Prishtinës dhe “KEEN”

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Komunës së Prishtinës dhe “KEEN”

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit në mes të Komunës së Prishtinës dhe Rrjetit të ...

24 Janar, 2017
Ceremonia e dhënies së bursave në kuadër të projektit “EU-SIMRAES 2”

Ceremonia e dhënies së bursave në kuadër të projektit “EU-SIMRAES 2”

Sot, në praninë e ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), z. Arsim Bajrami, përfaqësuesit nga zyra e BE-së në ...

17 Janar, 2017
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Komunës së Gjakovës dhe “KEEN”

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Komunës së Gjakovës dhe “KEEN”

Kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari Lila, dje ka nënshkruar marrëveshjet e bashkëpunimit në mes të Komunës së Gjakovës ...

17 Janar, 2017
Certifikimi i pjesëmarrësve të Akademisë 2015

Certifikimi i pjesëmarrësve të Akademisë 2015

Pas një viti pune në promovimin e qasjes tërëshkollore në edukimin për qytetari demokratike dhe edukimin për të drejtat e ...

27 Dhjetor, 2016
Certification of the “Academy 2015” participants

Certification of the “Academy 2015” participants

After a year of  continuous work in promoting access in education for democratic citizenship and education for human rights, the ...

27 Dhjetor, 2016
nënshkrimi i kontratave me përfituesit e bursave në kuadër të projektit “EU-SIMRAES 2”

nënshkrimi i kontratave me përfituesit e bursave në kuadër të projektit “EU-SIMRAES 2”

Sot, janë nënshkruar kontratat me përfituesit e bursave në kuadër të projektit “EU-SIMRAES 2”. Përfitues të bursave në kuadër të ...

21 Dhjetor, 2016
Signing of contracts with beneficiaries of “EU-SIMRAES 2” scholarships

Signing of contracts with beneficiaries of “EU-SIMRAES 2” scholarships

Today, the contracts with recipients of scholarships under the project “EU-SIMRAES 2” were signed. 200 beneficiaries of “EU SIMRAES 2” ...

21 Dhjetor, 2016
Trajnimi “Edukimi për Drejtësi Shoqërore (EDSh)”

Trajnimi “Edukimi për Drejtësi Shoqërore (EDSh)”

Trajnimi “Edukimi për Drejtësi Shoqërore (EDSh) me mësimdhënës dhe prindër të komunitetit rom, ashkali dhe egjiptian është duke u mbajtur ...

10 Dhjetor, 2016
Training “Education for social justice”

Training “Education for social justice”

The training on “Education for Social Justice with teachers and parents of Roma, Ashkali and Egyptian communities is being held ...

10 Dhjetor, 2016
Trajnimit për mentorë nga komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian

Trajnimit për mentorë nga komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian

Moduli 1 i trajnimit për mësimdhënësit e shkollave të mesme që do të punojnë si mentorë me nxënësit e shkollave ...

10 Dhjetor, 2016
TRAINING FOR MENTORS OF Roma, Ashkali and Egyptian Communities

TRAINING FOR MENTORS OF Roma, Ashkali and Egyptian Communities

Module 1 of the training for high school teachers who will work as mentors with high school students from the ...

10 Dhjetor, 2016
Edicioni i dytë i “Akademia e Kosovës Demokracisë dhe të Drejtat e Njeriut”

Edicioni i dytë i “Akademia e Kosovës Demokracisë dhe të Drejtat e Njeriut”

Akademia e Kosovës Demokracinë dhe të Drejtat e Njeriut mirëpret 11 ekipe shkollore në edicionin e dytë të saj. Akademia ...

7 Dhjetor, 2016
Trajnimi 3 ditor për fasilitatorët “Tregimi Yt”

Trajnimi 3 ditor për fasilitatorët “Tregimi Yt”

Po mbahet trajnimi 3 ditor për fasilitatorët “Tregimi Yt”, si pjesë e projektit “Together for Equity in Early Childhood” që ...

7 Dhjetor, 2016
“Your Story”- the 3-day training for facilitators

“Your Story”- the 3-day training for facilitators

“Your Story” – the 3-day training for facilitators is being held as part of the Project “Together for Equity in ...

7 Dhjetor, 2016
Trajnimi “Edukimi për Drejtësi Shoqërore (EDSh)”

Trajnimi “Edukimi për Drejtësi Shoqërore (EDSh)”

Po mbahet trajnimi “Edukimi për Drejtësi Shoqërore (EDSh)” me mësimdhënës dhe prindër të komunitetit rom, ashkali dhe egjiptian në kuadër ...

4 Dhjetor, 2016
TRAINING “EDUCATION FOR SOCIAL JUSTICE”

TRAINING “EDUCATION FOR SOCIAL JUSTICE”

The training “Education for Social Justice” with teachers and parents of Roma, Ashkali and Egyptian communities within the project EU-SIMRAES ...

4 Dhjetor, 2016
Ceremonia e certifikimit të 70 mësimdhënësve të shkollave profesionale në Kosovë

Ceremonia e certifikimit të 70 mësimdhënësve të shkollave profesionale në Kosovë

Sot, në lokalet e Qendra për Arsim e Kosovës u mbajt ceremonia e certifikimit për 70 mësimdhënësit e shkollave profesionale ...

3 Dhjetor, 2016
Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2016/17

Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2016/17

  Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2016/17, që financohen nga Minisitria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, janë: ...

2 Dhjetor, 2016
Winners of KOSOVISION CONTEST for the academic year 2016/17

Winners of KOSOVISION CONTEST for the academic year 2016/17

Winners of KOSOVISION CONTEST for the academic year 2016/17, financed by the Ministry of Education, Science and Technology: “Pavarësia”, Prishtinë ...

2 Dhjetor, 2016
Vlerësimi i punës së nxënësve dhe mësimdhënësve të klasave të pesta në kuadër të projektit “Kosovision Contest”

Vlerësimi i punës së nxënësve dhe mësimdhënësve të klasave të pesta në kuadër të projektit “Kosovision Contest”

Në lokalet e Qendra për Arsim e Kosovës- KEC po bëhet vlerësimi i punës së nxënësve dhe mësimdhënësve të klasave ...

29 Nëntor, 2016
Evaluations of students and teachers of fifth grades within the project “Kosovision Contest”

Evaluations of students and teachers of fifth grades within the project “Kosovision Contest”

In the premises of Kosova Education Center-KEC, the work of fifth grade teachers and students within the project “Kosovision Contest” ...

29 Nëntor, 2016
“Trajnimi për mësimdhënës dhe nxënës për veprimet kundër diskriminimit, metodologjitë dhe teknikat për menaxhimin e rasteve të braktisjes”

“Trajnimi për mësimdhënës dhe nxënës për veprimet kundër diskriminimit, metodologjitë dhe teknikat për menaxhimin e rasteve të braktisjes”

Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpunim me Bethany Christian Services- BCS janë duke mbajtur “Trajnimin për mësimdhënës ...

25 Nëntor, 2016
“Training for teaching staff and pupils on anti-discrimination policies, methodologies and drop-out management techniques”

“Training for teaching staff and pupils on anti-discrimination policies, methodologies and drop-out management techniques”

Kosova Education Center- KEC and Bethany Christian Services- BCS held the “Training for teaching staff and pupils on anti-discrimination policies, ...

25 Nëntor, 2016
Konferenca ”Cilësia e shërbimeve të ofruara në Edukimin e Fëmijërisë së Hershme”

Konferenca ”Cilësia e shërbimeve të ofruara në Edukimin e Fëmijërisë së Hershme”

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) së bashku me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) organizoi Konferencën një ditore ...

16 Nëntor, 2016
The conference “Quality of services provided in Early Childhood Education”

The conference “Quality of services provided in Early Childhood Education”

Kosova Education Center (KEC) together with the Ministry of Education, Science and Technology (MEST) organized a Conference on “Quality of ...

16 Nëntor, 2016
Projekti KEEN mbështet konferencën “Arsim për Punësim- Bashkëpunimi i shkollave profesionale me bizneset”

Projekti KEEN mbështet konferencën “Arsim për Punësim- Bashkëpunimi i shkollave profesionale me bizneset”

Projekti “Rrjeti i Kosovës për Arsim dhe Punësim – KEEN” i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Qendra ...

2 Nëntor, 2016
KEEN has supported organizing the Conference “Education for Employment – Cooperation of VET Schools with businesses”

KEEN has supported organizing the Conference “Education for Employment – Cooperation of VET Schools with businesses”

“Kosovo Education and Employment Network – KEEN” which is an EU funded project and is implemented by “Kosova Education Center- ...

2 Nëntor, 2016
Punëtoria një-ditore për shqyrtimin e Planit të Veprimit dhe Buxhetit të draftit të rishikuar të “Strategjisë për përfshirjen e komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian 2017-2021”

Punëtoria një-ditore për shqyrtimin e Planit të Veprimit dhe Buxhetit të draftit të rishikuar të “Strategjisë për përfshirjen e komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian 2017-2021”

Po mbahet punëtoria një-ditore për shqyrtimin e Planit të Veprimit dhe Buxhetit të draftit të rishikuar të “Strategjisë për përfshirjen ...

27 Tetor, 2016
One-day workshop to review the Action and Budget Plan of the revised draft of the “Strategy for the inclusion of Roma, Ashkali and Egyptian communities 2017-2021”

One-day workshop to review the Action and Budget Plan of the revised draft of the “Strategy for the inclusion of Roma, Ashkali and Egyptian communities 2017-2021”

The one-day workshop to review the Action and Budget Plan of the revised draft of the “Strategy for the inclusion ...

27 Tetor, 2016
Po vazhdon trajnimi bazik 5 ditor “Hap pas Hapi” për tutorë dhe fasilitatorë, në kuadër të projektit “EU SIMRAES 2”

Po vazhdon trajnimi bazik 5 ditor “Hap pas Hapi” për tutorë dhe fasilitatorë, në kuadër të projektit “EU SIMRAES 2”

Gjatë kësaj fundjave u mbajt dita e fundit e trajnimit bazik 5 ditor “Hap pas Hapi” për tutorë dhe fasilitatorë, ...

25 Tetor, 2016
ONGOING 5–DAY “STEP BY STEP” BASIC TRAINING FOR TUTORS AND FACILITATORS, WITHIN THE PROJECT “EU SIMRAES 2”

ONGOING 5–DAY “STEP BY STEP” BASIC TRAINING FOR TUTORS AND FACILITATORS, WITHIN THE PROJECT “EU SIMRAES 2”

During the weekend the last day of 5-day basic training “Step by Step” for tutors and facilitators, within the project ...

25 Tetor, 2016
Filloi trajnimi bazik 5 ditor “Hap pas Hapi” për tutorë dhe fasilitatorë, në kuadër të projektit “EU SIMRAES 2″

Filloi trajnimi bazik 5 ditor “Hap pas Hapi” për tutorë dhe fasilitatorë, në kuadër të projektit “EU SIMRAES 2″

Gjatë kësaj fundjave filloi trajnimi bazik 5 ditor “Hap pas Hapi” për tutorë dhe fasilitatorë, në kuadër të projektit “EU ...

17 Tetor, 2016
The 5–day “Step by Step” basic training for tutors and facilitators, within the project “EU SIMRAES 2”

The 5–day “Step by Step” basic training for tutors and facilitators, within the project “EU SIMRAES 2”

The 5–day “Step by Step” basic training for tutors and facilitators, within the project “EU SIMRAES 2” began during this ...

17 Tetor, 2016
Ministri i Arsimit viziton njërën nga shkollat përfituese të projektit “School Me”

Ministri i Arsimit viziton njërën nga shkollat përfituese të projektit “School Me”

Në shkollën “Model” në Prishtinë, u prit Ministri i Arsimit Z.Arsim Bajrami bashkë me përfaqësues të tjerë të Ministrisë, si ...

23 Shtator, 2016
The Minister of Education VISITS  one of THE BENEFICIARY SCHOOLS of the  “SCHOOL ME” PROJECT

The Minister of Education VISITS one of THE BENEFICIARY SCHOOLS of the “SCHOOL ME” PROJECT

Minister of Education Mr. Arsim Bajrami, along with other representatives of the Ministry of Education and the Director of Education ...

23 Shtator, 2016
PUNËTORIA PËR RISHIKIMIN E DRAFT-STRATEGJISË PËR PËRFSHIRJEN E KOMUNITETEVE ROM, ASHKALI DHE EGJIPTIAN NË SHOQËRINË KOSOVARE 2017-2021

PUNËTORIA PËR RISHIKIMIN E DRAFT-STRATEGJISË PËR PËRFSHIRJEN E KOMUNITETEVE ROM, ASHKALI DHE EGJIPTIAN NË SHOQËRINË KOSOVARE 2017-2021

Po mbahet punëtoria një ditore për shqyrtimin e draftit të rishikuar të “Strategjisë për përfshirjen e komuniteteve Rom, Ashkali dhe ...

20 Shtator, 2016
WORKSHOP ON REVISION OF THE DRAFT-STRATEGY FOR INCLUSION OF ROMA, ASHKALI, AND EGYPTIAN COMMUNITIES IN KOSOVO SOCIETY 2017-2021

WORKSHOP ON REVISION OF THE DRAFT-STRATEGY FOR INCLUSION OF ROMA, ASHKALI, AND EGYPTIAN COMMUNITIES IN KOSOVO SOCIETY 2017-2021

The one-day workshop aiming to revise the draft-Strategy for Inclusion of Roma, Ashkali, and Egyptian Communities in Kosovo Society 2017-2021 ...

20 Shtator, 2016
Mysafirët nga Franca njihen me sistemin e arsimit në Kosovë

Mysafirët nga Franca njihen me sistemin e arsimit në Kosovë

Një grup intelektualësh francezë të organizuar në think-tankun “Habiter le meme monde” vizituan sot Qendrën për Arsim të Kosovës për ...

15 Shtator, 2016
Guests from France acquainted with the education system in Kosovo

Guests from France acquainted with the education system in Kosovo

A group of French intellectuals organized by think-tank ” Habiter le monde” visited today the headquarters of Kosovo Education Center ...

15 Shtator, 2016
Shpërndarja e 1500 pakove shkollore në kuadër të projektit “EU SIMRAES II”

Shpërndarja e 1500 pakove shkollore në kuadër të projektit “EU SIMRAES II”

Në kuadër të projektit “Përkrahja e BE-së për Zbatimin e Strategjisë për Integrimin e Komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian 2 ...

9 Shtator, 2016
1500 school supporting packages donated to students within the project “EU SIMRAES II”

1500 school supporting packages donated to students within the project “EU SIMRAES II”

1500 school support packages have been distributed in 7 municipalities of Kosovo within the project “EU Support for Implementation of ...

9 Shtator, 2016
Thirrje për aplikim – Akademia e Kosovës për Demokracinë dhe të Drejtat e Njeriut

Thirrje për aplikim – Akademia e Kosovës për Demokracinë dhe të Drejtat e Njeriut

Akademia e Kosovës është një trajnim në fushën e Edukimit për Qytetari Demokratike dhe Edukimit për të Drejtat e Njeriut ...

8 Shtator, 2016
Call for application – The Kosova Academy for Democracy and Human Rights

Call for application – The Kosova Academy for Democracy and Human Rights

The Kosovo Academy is a training course on Education for Democratic Citizenship and Human Rights Education, organised jointly by the ...

8 Shtator, 2016
Filluan trajnimet e mësimdhënësve në kuadër të projektit Kosovision Contest

Filluan trajnimet e mësimdhënësve në kuadër të projektit Kosovision Contest

Më datë 17 gusht 2016 kanë filluar trajnimet e mësimdhënësve në kuadër të projektit Kosovision Contest. Trajnimet do të mbahen ...

23 Gusht, 2016
Teacher trainings within the project “Kosovision Contest” have begun

Teacher trainings within the project “Kosovision Contest” have begun

On 17th of August, teacher trainings within the project Kosovision Contest have begun. Trainings will be held until 5th of ...

23 Gusht, 2016
Trajnimi “Edukimi për Drejtësi Shoqërore (EDSh) me mësimdhënës dhe prindër të komunitetit RAE

Trajnimi “Edukimi për Drejtësi Shoqërore (EDSh) me mësimdhënës dhe prindër të komunitetit RAE

Trajnimi “Edukimi për Drejtësi Shoqërore (EDSh) me mësimdhënës dhe prindër të komunitetit Rom, Ashkali dhe Egjiptian për qendrat mësimore në ...

14 Korrik, 2016
“Education for Social Justice” training for teachers and parents of RAE community

“Education for Social Justice” training for teachers and parents of RAE community

“Education for Social Justice for teachers and parents of Roma, Ashkali and Egyptian communities is being held in learning centers ...

14 Korrik, 2016
Trajnimi dyditor i drejtorëve dhe mësimdhënësve në kuadër të projektit “Më mëso mua”

Trajnimi dyditor i drejtorëve dhe mësimdhënësve në kuadër të projektit “Më mëso mua”

Po mbahet trajnimi dy-ditor i drejtorëve dhe mësimdhënësve në Prishtinë në kuadër të projektit “Më mëso mua”. I njëjti trajnim ...

1 Korrik, 2016
The two-day training for school directors and school teachers within the project “School me”

The two-day training for school directors and school teachers within the project “School me”

The two-day training for school directors and school teachers in Prishtina within the project “School me.” The same training was ...

1 Korrik, 2016
Konferenca përmbyllëse “Mbrojtja e fëmijëve nga dhuna në shkollë”

Konferenca përmbyllëse “Mbrojtja e fëmijëve nga dhuna në shkollë”

Konferenca “Mbrojtja e fëmijëve nga dhuna në shkollë” që organizohet nga Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) me mbështetjen e ...

24 Qershor, 2016
“Protecting of children from violence in school” closing conference

“Protecting of children from violence in school” closing conference

The conference: ” Protecting Children from violence in schools” which is organized by KEC (Kosovo Education Centre) with the support from UNICEF ...

24 Qershor, 2016
Trajnimi bazik 5 ditor “Hap pas Hapi” për tutorë dhe fasilitatorë, në kuadër të projektit “EU SIMRAES 2″

Trajnimi bazik 5 ditor “Hap pas Hapi” për tutorë dhe fasilitatorë, në kuadër të projektit “EU SIMRAES 2″

Trajnimi bazik 5 ditor “Hap pas Hapi” për tutorë dhe fasilitatorë, në kuadër të projektit “EU SIMRAES 2” që do ...

22 Qershor, 2016
The 5-day “Step by Step” basic training for tutors and facilitators, within the project “EU SIMRAES 2”

The 5-day “Step by Step” basic training for tutors and facilitators, within the project “EU SIMRAES 2”

A 5-day “Step by Step” basic training for tutors and facilitators, within the project “EU SIMRAES 2” is taking place. ...

22 Qershor, 2016
Trajnimi në kuadër të projektit “Etika dhe integriteti institucional”

Trajnimi në kuadër të projektit “Etika dhe integriteti institucional”

Trajnimi në kuadër të projektit “Etika dhe integriteti institucional” i përfaqësuesve të 6 shkollave nga komuna e Prishtinës, Gjakovës dhe ...

20 Qershor, 2016
TRAINING WITHIN THE PROJECT “INSTITUTIONAL ETHICS AND INTEGRITY”

TRAINING WITHIN THE PROJECT “INSTITUTIONAL ETHICS AND INTEGRITY”

The training of the representatives of 6 schools of the municipality of Pristina, Gjakova and Podujeva within the project “Institutional ...

20 Qershor, 2016
Hartimi i Memorandumeve të Bashkëpunimit në kuadër të projektit SIMRAES II

Hartimi i Memorandumeve të Bashkëpunimit në kuadër të projektit SIMRAES II

Takimi në Durrës me KFOS, Kryetarët e Komunave, Drejtorët e Arsimit, Përfaqësuesit e Organizata Partnere, Koordinatorët e Qendrave Mësimore në ...

17 Qershor, 2016
Drafting of the Memorandum of Cooperation within the project SIMRAES II

Drafting of the Memorandum of Cooperation within the project SIMRAES II

The meeting in Durres within the Project SIMRAES II is taking place. In this meeting representatives of KFOS, Mayors, Directors ...

17 Qershor, 2016
Punëtoria për hartimin e buxhetit të PSAK

Punëtoria për hartimin e buxhetit të PSAK

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) në bashkëpunim me GIZ-CDBE (Zhvillimi i Kapaciteteve në Arsimin Fillor) dhe projektin e ...

14 Qershor, 2016
Workshop on KESP budgeting

Workshop on KESP budgeting

Ministry of Education , Science and Technology (MEST) in collaboration with GIZ Program for Capacity Development in Primary Education and ...

14 Qershor, 2016
Punëtoria gjysmë ditore në kuadër të projektit “Bazat mbi sipërmarrjen”

Punëtoria gjysmë ditore në kuadër të projektit “Bazat mbi sipërmarrjen”

Sot po mbahet punëtoria gjysmë ditore në kuadër të projektit “Bazat mbi sipërmarrjen”. Ky projekt realizohet nga Kultur Kontakt Austria ...

14 Qershor, 2016
The half day workshop within “Basics of entrepreneurship” project

The half day workshop within “Basics of entrepreneurship” project

The half day workshop is being held today, within the project “Basics of entrepreneurship”. This project is implemented by Kultur ...

14 Qershor, 2016
SHPALLJE

SHPALLJE

Të nderuar mësimdhënës, Siç e dini, në Kosovë, në tetë vitet e fundit është zhvilluar një projekt me fëmijët e ...

1 Qershor, 2016
Trajnimi në kuadër të projektit “Etika dhe integriteti institucional”

Trajnimi në kuadër të projektit “Etika dhe integriteti institucional”

Sot po mbahet trajnimi në kuadër të projektit “Etika dhe integriteti institucional” i përfaqësuesve të departamenteve për burime njerëzore të ...

31 Maj, 2016
Training within the project “Ethics and institutional integrity”

Training within the project “Ethics and institutional integrity”

A training is being held today, within the project “Institutional Ethics and Integrity” for the representatives of human resources departments ...

31 Maj, 2016
Ceremonia shpërblyese e në  kuadër të  projektit “Kosovision Contest”

Ceremonia shpërblyese e në kuadër të projektit “Kosovision Contest”

Në kuadër të projektit Kosovision Contest, u mbajt ceremonia e shpërblimeve. Në këtë ceremoni, përveç ndarjes së shpërblimeve, nxënës nga ...

30 Maj, 2016
Award Ceremony for the participants of “Kosovision Contest”

Award Ceremony for the participants of “Kosovision Contest”

The awards ceremony within the project “Kosovision Contest” was held. Besides receiving their awards, students from different parts of the ...

30 Maj, 2016
Trajnimi në kuadër të projektit “Etika dhe integriteti institucional”

Trajnimi në kuadër të projektit “Etika dhe integriteti institucional”

Po mbahet trajnimi në kuadër të projektit “Etika dhe integriteti institucional” i përfaqësuesve të 12 shkollave nga komuna e Prishtinës, ...

20 Maj, 2016
Training within the project “Institutional Ethics and Integrity”

Training within the project “Institutional Ethics and Integrity”

The training of the 12 representatives of schools from the municipality of Pristina, Gjakova and Podujeva within the project “Institutional ...

20 Maj, 2016
Filloi edicioni i tretë i Shkollës pranverore “AniMat”

Filloi edicioni i tretë i Shkollës pranverore “AniMat”

Në lokalet e Qendrës për Arsim të Kosovës (KEC) dhe shkollës “Mileniumi i Tretë” filloi edicioni i tretë i Shkollës ...

17 Maj, 2016
The third edition of spring school “AniMat” began

The third edition of spring school “AniMat” began

In the premises of the Kosova Education Center (KEC) and the school “Third Millennium” the third edition of Spring School ...

17 Maj, 2016
Ngjarja lansuese e projektit “Rrjeti i Kosovës për Arsim dhe Punësim” KEEN

Ngjarja lansuese e projektit “Rrjeti i Kosovës për Arsim dhe Punësim” KEEN

Sot u mbajt ngjarja inauguruese e Projektit “ Rrjeti i Kosovës për Arsim dhe Punësim – KEEN”. Në ngjarjen e ...

10 Maj, 2016
The launching event of “Kosovo Education and Employment Network” – KEEN project

The launching event of “Kosovo Education and Employment Network” – KEEN project

Today marked the launching event of the project ” Kosovo Education and Employment Network- KEEN”. In this event among others, ...

10 Maj, 2016
Prezantimi i draftit të parë të Planit Strategjik për Arsim të Kosovës 2017-2021 (PSAK)

Prezantimi i draftit të parë të Planit Strategjik për Arsim të Kosovës 2017-2021 (PSAK)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) në bashkëpunim me GIZ-CDBE (Zhvillimi i Kapaciteteve në Arsimin Fillor) dhe projektin e ...

5 Maj, 2016
Presentation of the first draft of the Kosovo Education Strategic Plan 2017-2021 (KESP)

Presentation of the first draft of the Kosovo Education Strategic Plan 2017-2021 (KESP)

Ministry of Education , Science and Technology (MEST) in collaboration with GIZ Program for Capacity Development in Primary Education and ...

5 Maj, 2016
Vizita studimore e përfaqësuesve nga Mali i Zi në Kosovë

Vizita studimore e përfaqësuesve nga Mali i Zi në Kosovë

Pas vizitës studimore që përfaqësuesit nga Kosova zhvilluan në Mal të Zi, sot dhe nesër po zhvillohet vizita e përfaqësuesve ...

26 Prill, 2016
THE STUDY VISIT OF REPRESENTATIVES OF MONTENEGRO IN KOSOVO

THE STUDY VISIT OF REPRESENTATIVES OF MONTENEGRO IN KOSOVO

After the study visit organized for representatives of Kosovo in Montenegro, the study visit of representatives of Montenegro in Kosovo ...

26 Prill, 2016
Projekti KEEN prezanton aktivitetet në panairin e projekteve që u organizua nga zyra e Bashkimit evropian

Projekti KEEN prezanton aktivitetet në panairin e projekteve që u organizua nga zyra e Bashkimit evropian

Në Sheshin “Zahir Pajaziti” u organizua Panairi për Promovimin e projekteve të mbështetura nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ...

22 Prill, 2016
KEEN presented its activities at the project fair organized European Union Office in Kosovo

KEEN presented its activities at the project fair organized European Union Office in Kosovo

The EU Office in Kosovo organized a project fair at “Zahir Pajaziti” square for the promotion of projects supported by ...

22 Prill, 2016
Trajnimi i mësimdhënësve për ndërmarrësi

Trajnimi i mësimdhënësve për ndërmarrësi

Në Qendrën për Arsim e Kosovës dhe në shkollën e mesme profesionale “Ymer Prizreni” në Prizren, u mbajt trajnimi për ...

16 Prill, 2016
Teacher training for entrepreneurship

Teacher training for entrepreneurship

At Kosova Education Center and at the vocational high school “Ymer Prizreni” in Prizren, a training regarding entrepreneurship was held. ...

16 Prill, 2016
Trajnimi bazik “Hap pas Hapi” për edukatorë dhe mësimdhënës

Trajnimi bazik “Hap pas Hapi” për edukatorë dhe mësimdhënës

Trajnimi bazik 5 ditorë “Hap pas Hapi” për edukatorë dhe mësimdhënës, në kuadër të projektit “TOGETHER – Përkrahje për integrimin ...

4 Prill, 2016
“Step by Step” Basic Training for educators and teachers

“Step by Step” Basic Training for educators and teachers

The 5-day  basic “Step by Step” training for educators and teachers within the project ” TOGETHER – Support for the ...

4 Prill, 2016
Vizita studimore në Mal të Zi

Vizita studimore në Mal të Zi

Po ndodh vizita studimore në Malin e Zi e organizuar nga Qendra për Arsim e Kosovës në bashkëpunim me CEDEM ...

29 Mars, 2016
The study visit in Montenegro

The study visit in Montenegro

A study visit in Montenegro is taking place, which is organized by the Centre for Education in cooperation with CEDEM ...

29 Mars, 2016
Trajnimi i mësimdhënësve në kuadër të projektit Edukimi për Qytetari Demokratike dhe Edukimi për të Drejtat e Njeriut.

Trajnimi i mësimdhënësve në kuadër të projektit Edukimi për Qytetari Demokratike dhe Edukimi për të Drejtat e Njeriut.

Po ndodh trajnimi i mësimdhënësve në kuadër të projektit Edukimi për Qytetari Demokratike dhe Edukimi për të Drejtat e Njeriut. ...

27 Mars, 2016
TEACHER TRAINING UNDER THE PROJECT “Education for Democratic Citizenship and HUMAN RIGHTS”

TEACHER TRAINING UNDER THE PROJECT “Education for Democratic Citizenship and HUMAN RIGHTS”

Teacher training under the project Education for Democratic Citizenship and Human Rights is taking place. This project is implemented by ...

27 Mars, 2016
Dita e dytë e punëtorisë së tretë planifikuese për hartimin e PSAK 2017-2021

Dita e dytë e punëtorisë së tretë planifikuese për hartimin e PSAK 2017-2021

Edhe sot po vazhdon dita e dytë e punëtorisë së tretë planifikuese për hartimin e Planit Strategjik të Arsimit në ...

18 Mars, 2016
DAY TWO OF THE THIRD PLANNING WORKSHOP FOR DEVELOPMENT OF KESP 2017-2021

DAY TWO OF THE THIRD PLANNING WORKSHOP FOR DEVELOPMENT OF KESP 2017-2021

The second day of the third planning workshop regarding the Kosovo Education Strategic Plan (KESP) 2017-2021, is taking place today. ...

18 Mars, 2016
Dita e parë e punëtorisë së tretë planifikuese për hartimin e PSAK 2017-2021

Dita e parë e punëtorisë së tretë planifikuese për hartimin e PSAK 2017-2021

Dje më 17 Mars 2016, u mbajt dita e parë e punëtorisë së tretë planifikuese për hartimin e Planit Strategjik ...

18 Mars, 2016
DAY ONE of the THIRD PLANNING WORKSHOP FOR DEVELOPMENT OF KESP 2017-2021

DAY ONE of the THIRD PLANNING WORKSHOP FOR DEVELOPMENT OF KESP 2017-2021

Yesterday, on 17 March 2016, the first day of the third planning workshop regarding the Kosovo Education Strategic Plan (KESP) ...

18 Mars, 2016