Lajme

Mbledhja e 29-të e Bordit Drejtues të KEC

Mbledhja e 29-të e Bordit Drejtues të KEC

Më 26 prill, u mbajt mbledhja e rregullt vjetore e Bordit Drejtues të KEC. Gjatë mbledhjes, u prezantuan Raporti i ...

28 Prill, 2024
Konferencë për arsimin parauniversitar  “Nga sfidat në ndryshim: Ndërtimi i një sistemi arsimor më të barabartë dhe efektiv”

Konferencë për arsimin parauniversitar “Nga sfidat në ndryshim: Ndërtimi i një sistemi arsimor më të barabartë dhe efektiv”

Me datën 23 Prill 2024 u mbajt Konferenca për arsimin parauniversitar me temën “Nga sfidat në ndryshim: Ndërtimi i një ...

26 Prill, 2024
Rishpallje – Kërkesë për ofertë: Ristrukturimi i oborrit të KEC/Shkolla “Mileniumi i Tretë”

Rishpallje – Kërkesë për ofertë: Ristrukturimi i oborrit të KEC/Shkolla “Mileniumi i Tretë”

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) dhe shkolla Mileniumi i 3-të fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre ...

22 Prill, 2024
Thirrje për aplikim: Mobilitet afatgjatë në Greqi

Thirrje për aplikim: Mobilitet afatgjatë në Greqi

Thirrje për aplikim Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpunim me MeOut Group dhe me përkrahjen e Komisionit ...

5 Mars, 2024
Thirrje për aplikim: Mobilitet afatshkurtër nga Kosova në Slloveni

Thirrje për aplikim: Mobilitet afatshkurtër nga Kosova në Slloveni

Thirrje për aplikim Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpunim me MeOut Group dhe me përkrahjen e Komisionit ...

5 Mars, 2024
Rishpallje-Kërkesë për ofertë: Furnizim me Produkte ushqimore

Rishpallje-Kërkesë për ofertë: Furnizim me Produkte ushqimore

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) dhe shkolla Mileniumi i 3-të fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre ...

13 Shkurt, 2024
FTESË PËR SHPREHJE INTERESI PËRZGJEDHJA E 12 SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN KIST+

FTESË PËR SHPREHJE INTERESI PËRZGJEDHJA E 12 SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN KIST+

Data e publikimit 20.06.23 Për projektin KIST+                          KIST+ (Kosovo Innovation Social Transformation Plus/ Transformimi shoqëror inovativ në Kosovë)  është ...

20 Qershor, 2023
Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për: Ndërtimi ...

23 Maj, 2023
FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN AADA

FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN AADA

Për projektin AADA AADA (Action Against Discrimination for All / Veprimi kundër diskriminimit për të gjithë)  është projekt trevjeçar që ...

7 Shkurt, 2023