Lajme

NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTIT EU SIMRAES 2

24 Tetor, 2019
Description

Projekti EU SIMRAES 2 i cili është implementuar për më shumë se tre vjet e gjysmë, po përmbyllet me sukses. Më 23 tetor 2019 është organizuar një pritje me rastin e përmbylljes së projektit, ku të ftuar ishin përfaqësues nga institucionet qendrore e lokale, agjencitë donatore, organizatat e shoqërisë civile dhe organizatat partnere të projektit.

Pas fjalëve të rastit, u shfaq një dokumentar i përgatitur në kuadër të projektit që tregon rrjedhën e implementimit të tij, ndërsa për pjesëmarrësit u vu në dispozicion një infografik i shtypur, me të arriturat kryesore të projektit.

Lajme