Lajme

Trajnimi i parë online!

30 Mars, 2020
Description

Po mbahet trajnimi i parë online “Zgjidhja e konflikteve / Ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve” me mësimdhënës në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve për një të ardhme paqësore, prosperuese dhe të qëndrueshme në Kosovë”, i cili zbatohet nga Qendra për Arsim e Kosovës, me përkrahjen e Unicef Kosovo Programme dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit- MASHTI.

Pavarësisht asaj që trajnimi është duke u zhvilluar online dhe po mbahet për herë të parë, pjesëmarrja dhe angazhimi i mësimdhënësve është në nivel të lartë.

Image may contain: 18 people 

Lajme