Lajme

Thirrje për pjesëmarrje në projektin “Fuqizimi i të rinjve për një të ardhme paqësore, prosperuese dhe të qëndrueshme në Kosovë”

23 Shtator, 2020
Description

Projekti “Fuqizimi i të rinjve për një të ardhme paqësore, prosperuese dhe të qëndrueshme në Kosovë”,  i cili zbatohet nga Qendra për Arsim e Kosovës (KEC), me përkrahjen e Unicef, fton shkollat e interesuara që të aplikojnë për pjesëmarrje në projekt, duke dërguar një Shprehje të interesit më së largu deri me 29 shtator 2020 , në email adresën diellza@kec-ks.org.

 

Për më shumë informata  rreth Thirrjes, ju lutem klikoni  këtu

Lajme