Lajme

Annual prizes are awarded for the best media stories of protection and promotion of children’s rights

21 Dhjetor, 2018
Description

Coalition of NGOs for the Protection of Children in Kosovo – KOMF, in cooperation with Kosovo Education Center – KEC and forumZFD – Kosovo Program through projects funded by the European Union and managed by the European Union Office in Kosovo, awarded the annual prizes on the best media stories in the field of protection and promotion of child rights in Kosovo.

The panel awarded 5 journalists at awards:
Kaltrina Rexhepi”Femija nënë” – RTK;
Edona Kutleshi “Rrugës së rrezikshme malore për tu shkolluar” – Koha Ditore;
Emirjeta Vllahiu  “Shtesa prej 10 Euro nuk mbulon shpenzimet esenciale për rritjen e fëmijëve – kallxo.com;
Festim Kabashi me “Ndëshkimi” – RTK;
Agnesa Citaku me “Mes dëshirës dhe pamundësisë për shkollim”.

Lajme