Lajme

Programi ASSET zgjeron aktivitetet edhe në dy shkolla të tjera

2 Gusht, 2018
Description

Nga sot, programi i USAID-it After School Support for Teens -ASSET do të zgjerojë aktivitetet edhe në gjimnazet “Xhavit Ahmeti” në Gjilan dhe “Gimnazija” në Kamenicë, në të cilat do të themelohen Qendrat për Karrierë dhe Ndërmarrësi. Ky bashkëpunim me komunat do t’u mundësojë mësimdhënësve dhe nxënësve të zhvillojnë aktivitete të ndryshme praktike për zhvillimin e shkathtësive të nxënësve për jetë dhe punë.

Programi ASSET menaxhohet nga Qendra për Arsim e Kosovës-KEC në partneritet me Fhi360 dhe Crimson Capital Corp.

Lajme