Lajme

International Literacy Day

7 Shtator, 2018
Description

To mark the International Literacy Day, Kosova Education Center – KEC organized activities with SOS Village children highlighting the importance of reading and at the same time donating a significant number of books to children of different ages.

41165865_1072784919554427_3807892539772502016_n

Dita Ndërkombëtare për avancim të shkrim-leximit shënohet çdo vit më 8 shtator dhe ka për qëllim të ngrisë vetëdijen për rëndësinë e leximit dhe problemin e analfabetizmit që fatkeqësisht në shoqërinë Kosovare është mjaft prezent.

The International Literacy Day is celebrated annually on September 8 and aims to raise awareness of the importance of reading and the problem of illiteracy that unfortunately in Kosovo society is quite present.

41083591_1072784922887760_4311285530319912960_n

Lajme