Lajme

Përurimi i Hapësirave Krijuese

24 Qershor, 2019
Description

Gjatë muajit qershor, në kuadër të Programit “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt”- ASSET, janë përuruar Hapësirat Krijuese –“Makerspace” në gjimnazet: “Xhavit Ahmeti”-Gjilan; “Gimnazija”- Kamenicë; “Eqrem Çabej”- Vushtrri; “Hivzi Sylejmani”- Fushë Kosovë; dhe “Dardania”- Han i Elezit.

 

 

Urime stafit dhe nxënësve të shkollave të cilët do t’i përdorin këto hapësira në mbështetje të zhvillimit të shkathtësive për jetë dhe punë.

Lajme