Lajme

Dita Ndërkombëtare e Vajzës

11 Tetor, 2018
Description

Për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Vajzës, 30 vajza nga 5 komuna të Kosovës janë duke u mbështetur, fuqizuar dhe motivuar nga aktivitetet e sotme që thyejnë stereotipin e profesioneve të dominuara nga një gjini.

Vizita në Agjencinë e Shërbimeve të Navigacionit Ajror u dha vajzave një eksperiencë praktike për punën që duhet bërë për të nisur dhe ulur një aeroplan sigurt!

43879203_10156529661700450_7286255844063182848_n

Ky aktivitet u mundësua nga IPKO FoundationUnicef Kosovo ProgrammeUSAID Kosovo/Programi ASSET/ Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) dhe Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA).

#InternationalGirlsChildDay

Lajme