Lajme

Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë

Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për: Ndërtimi ...

23 Maj, 2023
FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN AADA

FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN AADA

Për projektin AADA AADA (Action Against Discrimination for All / Veprimi kundër diskriminimit për të gjithë)  është projekt trevjeçar që ...

7 Shkurt, 2023
THIRRJE PËR APLIKIM: MOBILITET AFATSHKURTËR NË GREQI

THIRRJE PËR APLIKIM: MOBILITET AFATSHKURTËR NË GREQI

Mobilitet afatshkurtër në Greqi  7 maj – 3 qershor 2023 Thirrje për aplikim Qendra për Arsim e Kosovës – KEC ...

7 Shkurt, 2023
Shkolla verore: Dokukids 2022

Shkolla verore: Dokukids 2022

Gjatë shkollës verore të organizuar nga projekti KIST prej 25-29 korrik 2022 në ITP Prizren, fëmijët e klasave VII-IX patën ...

1 Gusht, 2022
Supply with electronic and ICT equipment for Kosovo Accreditation Agency (KAA)

Supply with electronic and ICT equipment for Kosovo Accreditation Agency (KAA)

Request for offer Kosova Education Center (KEC) invites interested companies to submit offers for: Supply with electronic and ICT equipment ...

26 Korrik, 2022
Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit në mes të Universitetit të IOWA dhe KEC

Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit në mes të Universitetit të IOWA dhe KEC

Sot në ambientet e KEC, në një ceremoni rasti, u nënshkrua Marrëveshja e Mirëkuptimit në mes Universitetit të IOWA-s dhe ...

5 Korrik, 2022
Gëzuar 1 Qershori!

Gëzuar 1 Qershori!

Përmes aktiviteteve të ndryshme kreative si lojëra, këndim, recitim, vallëzim, shfaqje baleti, maskota me personazhe të preferuara të fëmijëve si ...

1 Qershor, 2022
FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E 10 SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN KIST

FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E 10 SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN KIST

Për projektin KIST KIST (Kosovo Innovative Social Transformation / Transformimi shoqëror inovativ në Kosovë)  është projekt njëvjeçar që do të ...

25 Maj, 2022
Ceremonia e fillimit zyrtar të projektit “MJEDIS I DIGJITALIZUAR SHKOLLOR PËR TË MBËSHTETUR MËSIMDHËNËSIT DHE NXËNËSIT PËR TË MËSUAR GJATË TËRË JETËS”

Ceremonia e fillimit zyrtar të projektit “MJEDIS I DIGJITALIZUAR SHKOLLOR PËR TË MBËSHTETUR MËSIMDHËNËSIT DHE NXËNËSIT PËR TË MËSUAR GJATË TËRË JETËS”

Sot, në prani të përfaqësuesve të UNICEF, drejtorëve të shkollave përfituese dhe stafit nga Qendra për Arsim e Kosovës u ...

27 Prill, 2022