PublikimetMANUALET FACE DHE PEACOCK kliko këtu

 

 

 


 • Capture

  Sfida e të dhënave statistikore dhe treguesve në arsimin e lartë në Kosovë

  Shkarko


  Shqip English
 • Capture 12

  Dokument politikash për adresimin e pabarazive në arsim në komunën e Kamenicës

  Shkarko


  Shqip English
 • Capture

  Shëndeti mendor në shkolla: Një dokument politikash

  Shkarko


  Shqip English
 • Capture 1

  RAPORT ANALITIK: Impakti i mirëqenies psikologjike të nxënësve në rezultatet mësimore

  Shkarko


  Shqip English
 • Capture

  Raport analitik: Pabarazitë në arsim

  Shkarko


  Shqip English
 • Capture

  Ndikimi i pandemisë COVID-19 në arsimin e lartë në Kosovë

  Shkarko


  Shqip
 • Nxenesit dhe pandemia_screenshot

  Raport analitik: Nxënësit dhe pandemia – Përvoja mësimore virtuale kundrejt asaj reale

  Shkarko


  Shqip English
 • Pritshmerite e nxenesve per arsim cilesor_screenshot

  Raport analitik: Pritshmëritë e nxënësve për arsim cilësor

  Shkarko


  Shqip English
 • Capture

  Vlerësimi për të nxënë: Doracak për mësimdhënësit e gjimnazeve

 • Capture

  Mësimdhënia e bazuar në projekte: Doracak për mësimdhënësit e gjimnazeve