Publikimet
 • Doracak për ekipet ndërmjetësuese në mes të bashkëmoshatarëve

  Doracak për ekipet ndërmjetësuese në mes të bashkëmoshatarëve

  Shkarko


  Shqip
 • illustration-of-classic-blue-book-in-front-vertical-view-isolated-on-white-background_150988166

  PLANI STRATEGJIK PËR MBROJTJEN E FËMIJËVE NGA RREZIQET NË INTERNET 2015-2019

  Shkarko


  Shqip
 • illustration-of-classic-blue-book-in-front-vertical-view-isolated-on-white-background_150988166

  RAPORT NGA HULMTIMI I SHPEJTË I VLERËSIMIT TË GJENDJES SË TË DREJTAVE TË FËMIJËS SI DHE TË GJENDJES SË SIGURISË NË SHKOLLAT E KOSOVËS

  Shkarko


  Shqip
 • FullSizeRender (4)

  Siguria e fëmijëve në internet (Udhëzues për prindër dhe edukatorë)

  Shkarko


  Shqip
 • FullSizeRender (3)

  Siguria e fëmijëve në internet (Udhëzues për fëmijë)

  Shkarko


  Shqip
 • FullSizeRender (1)

  Artikuj të shkencave shoqërore

  Shkarko


  English
 • FullSizeRender

  Raportet kombëtare për kontekstin e kërkimeve shkencore në Kosovë

  Shkarko


  Shqip English
 • CoC_cover

  Konceptet e qytetarisë te nxënësit e shkollave të Kosovës

  Shkarko


  Shqip English
 • Kosova 1912 - 2000

  Kosova 1912 – 2000

  Shkarko


  Shqip English Srpski
 • PREZANTIMI I PRAKTIKAVE PËR PJESËMARRJE NË ARSIM: nga të dhënat deri te veprimi

  PREZANTIMI I PRAKTIKAVE PËR PJESËMARRJE NË ARSIM: nga të dhënat deri te veprimi