“Sfida e Dizajnit 2019” dhe ekspozita e teknologjisë arsimore.

Data e publikimit

sfida

Programi i USAID-it “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt”- ASSET dhe Fondacioni IPKO (IF) organizojnë përmbylljen e garës “Sfida e Dizajnit 2019” dhe ekspozitën e teknologjisë arsimore.

Shiheni me poshte, storien për nxënësit e shkollës “Xhavit Ahmeti” në Gjilan, të cilët janë fitues të një prej sfidave, në garën “Sfida e dizajnit 2019”.

Sfida e dizajnit 2019