Programi ASSET zgjeron aktivitetet edhe në dy shkolla të tjera

Data e publikimit

38173199_1038899139609672_2334304662267625472_n

Nga sot, programi i USAID-it After School Support for Teens -ASSET do të zgjerojë aktivitetet edhe në gjimnazet “Xhavit Ahmeti” në Gjilan dhe “Gimnazija” në Kamenicë, në të cilat do të themelohen Qendrat për Karrierë dhe Ndërmarrësi. Ky bashkëpunim me komunat do t’u mundësojë mësimdhënësve dhe nxënësve të zhvillojnë aktivitete të ndryshme praktike për zhvillimin e shkathtësive të nxënësve për jetë dhe punë.

Programi ASSET menaxhohet nga Qendra për Arsim e Kosovës-KEC në partneritet me Fhi360 dhe Crimson Capital Corp.