NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTIT EU SIMRAES 2

Data e publikimit

73148070_2486617341570721_8667024762427408384_o

Projekti EU SIMRAES 2 i cili është implementuar për më shumë se tre vjet e gjysmë, po përmbyllet me sukses. Më 23 tetor 2019 është organizuar një pritje me rastin e përmbylljes së projektit, ku të ftuar ishin përfaqësues nga institucionet qendrore e lokale, agjencitë donatore, organizatat e shoqërisë civile dhe organizatat partnere të projektit.

Pas fjalëve të rastit, u shfaq një dokumentar i përgatitur në kuadër të projektit që tregon rrjedhën e implementimit të tij, ndërsa për pjesëmarrësit u vu në dispozicion një infografik i shtypur, me të arriturat kryesore të projektit.