Ditën Ndërkombëtare e Shkrim-Leximit

Data e publikimit

41269141_1072784979554421_8412922922259185664_n

Për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Shkrim-Leximit, Qendra për Arsim e Kosovë- KEC organizoi aktivitete me fëmijët e SOS Fshatit duke nxjerr kështu në pah rëndësinë e të lexuarit dhe njëkohësisht dhuroi një numër të konsiderueshëm të librave për fëmijë të moshave të ndryshme.

41165865_1072784919554427_3807892539772502016_n

Dita Ndërkombëtare për avancim të shkrim-leximit shënohet çdo vit më 8 shtator dhe ka për qëllim të ngrisë vetëdijen për rëndësinë e leximit dhe problemin e analfabetizmit që fatkeqësisht në shoqërinë Kosovare është mjaft prezent.

41083591_1072784922887760_4311285530319912960_n